Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Hendek Mesleki Eğitim Merkezi

Telefon : 02646144214
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://hendekmesem.meb.k12.tr
Adres : NURİYE MAH. MİMAR SİNAN CAD. MESLEKI EĞITIM MERKEZI BLOK NO 22/4 HENDEK / SAKARYA
VİZYON : Eğitim, denklik ve sınav süreçleri ile değişik yaş ve eğitim düzeyindeki bireylerin öğrenme, iş ve yaşam becerilerini geliştirerek mesleklerine uygun bilgi ve teknoloji ile donatılmalarını sağlayan, nitelikli ve kaliteli eğitim verme konusunda örnek bir kurum olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda çırak, kalfa, usta ve kursiyerleri mesleklerinde gelişmelerine olanak sağlayan ve belgeye götüren eğitim öğretim faaliyetleri ile milli ve manevi değerlerine bağlı, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayan bireyler olarak yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretmen :6
Öğrenci :135
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :1003
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl Kapsamında Tekli Eğitim
Saatler : Ders Başlama Saati:08.30 Ders Bitiş Saati:17.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Merkezimiz Hendek - Düzce D-100 Karayoluna yakın olması sebebiyle ulaşım açısından kolay erişilebilir bir konumdadır. İl merkezinden kalkan Adapazarı-Hendek minibüsleri ve yine ilçe merkezinden kalkan Küçük Sanayi minibüsleri merkezimize yakın noktalardan geçmektedir. Ulaşım süresi ilçe merkezinden en fazla 5 dakika, il merkezinden ise ortalama 35-40 dakikadır.
Yerleşim Yeri : Merkezimiz Hendek - Düzce D-100 Karayoluna ve Hendek Küçük Sanayi Sitesine yakın bir konumda olup Hendek ilçe merkezine yaklaşık 2,5 km mesafede Nuriye Mahallesi Acılık mevkiinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Hendek İlçe Merkezine Uzaklık:2,5 km Sakarya İl Merkezine Uzaklık:33 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :